פאי בשר הפוך
פאי בשר הפוך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חלב, מלח, רוטב עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי תפוחים הפוך עם בצק פאי שנרכש בחנות, פאי בקר הפוך, ו פאי תפוחים הפוך.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר טחון ובצל עד שהבשר משחים והבצל רך; מסננים.
מוסיפים מלח ורוטב עגבניות; מבשלים 10-15 דקות. כפית תערובת לתוך 2-קו. קדרה; להפריש.
לביסקוויטים שלבו בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח סלרי, פפריקה, מלח ופלפל.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים חלב ומערבבים עד שנוצר בצק רך. זרוק על ידי כפות על תערובת בשר.
אופים, לא מכוסים, בחום של 475 למשך 20 דקות או עד שהביסקוויטים מזהיבים.