קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי פטל-שקדים

פאי פטל-שקדים
פאי פטל שקדים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם משחת שקדים, תמצית שקדים, קמח שקדים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לא אופים פאי חמאת שקדים, קאפקייקס שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי ועוגות שקדים מוערמות, ו ריבת פטל-שקדים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת טארט מלבנית אחת בגודל 11 1/2 על 8 אינץ ' עם בסיס נשלף. חותך עוגיות אחד בגודל 2 אינץ', כגון לב או עלה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לקרום: דופקים במעבד מזון את הקמח לכל מטרה, קמח השקדים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה. כאשר מעבד המזון פועל, מוסיפים בהדרגה את המים הקרים עד שהתערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים מים נוספים 1 כפית בכל פעם, אם התערובת סמיכה מדי. יוצרים את הבצק למלבן בגודל 8 על 3 אינץ ' ועוטפים בניילון. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מרדדים את הבצק למלבן בגודל 14 על 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים את הבצק בתבנית הטארט וקוצצים את כל הבצק העודף מראש התבנית. שומרים את עודפי הבצק. דוקרים את הבצק בכל רחביו, בעזרת שיני מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים עד שהקרום מזהיב בהיר, כ -15 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב את החמאה, רסק השקדים, הביצים, הקמח, האגבה ותמצית השקדים במעבד מזון. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ממרח שקדיםממרח שקדים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מורחים את המילוי באופן שווה על הקרום שהתקרר, בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
בקערה בינונית זורקים את הפטל והאגבה יחד עד לציפוי. לחץ בעדינות את הפטל למילוי בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את עודפי הבצק לעיגול בגודל 8 אינץ 'בעובי של כ-1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים חתיכות בצק בעזרת חותכן עוגיות ומניחים באופן אקראי על גבי הפטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
6
מברישים בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אופים עד שהמילוי מעט נפוח והמאפה מזהיב, כ -25 דקות. מגניב לחלוטין על מתלה תיל, בערך 1 שעה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים לפרוסות ומגישים.