קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

פאי פקאן שוקולד

פאי פקאן שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו פאי פקאן שוקולד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, מעטפת פאי לא אפויה, סירופ תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת גבינה עוגת פקאן שוקולד מיני, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מכסים את תחתית קרום העוגה עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
פקאניםפקאנים
3
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את סירופ התירס, הסוכר, הבורבון והשוקולד הקצוץ. מערבבים עד שכל החומרים מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
בורבוןבורבון
סוכרסוכר
5
יוצקים תערובת לקליפת הפשטידה מעל הפקאנים ומניחים על דף עוגיות כבד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט וממשיכים לאפות עוד 25 דקות או עד שהפאי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.