קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פאי תירס ארגנטינאי

פאי תירס ארגנטינאי
ניתן להכין את המתכון של פאי תירס ארגנטינאי תוך שעה ו-15 דקות בערך. תמורת 71 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 288 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם קרום פאי לא אפוי, מלח, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 20%. נסו את Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), אמפנדס ארגנטינאי ואלפאגור ארגנטינאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
לחמניות המבורגר, קלויותלחמניות המבורגר, קלויות
2
מניחים ביצה אחת לתוך סיר מכסה במים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מיד מהאש ונותנים לביצה לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
3
שופכים את המים החמים ומצננים את הביצה מתחת למים זורמים קרים בכיור; מקלפים וקוצצים את הביצה. בינתיים מביאים סיר מים לרתיחה. מערבבים פנימה את התירס ומחזירים לרתיחה. מבשלים במשך 2 דקות; מסננים ומניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
4
מחממים את השמן הצמחי בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
5
יוצקים את החלב לסיר וטורפים פנימה את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז1/4 כוס אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
6
מוסיפים את החמאה, אגוז המוסקט, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה תוך כדי טריפה מתמדת, ואז מבשלים 2 דקות עד שהחמאה נמסה והרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את הביצה הקשה והתירס; יוצקים לתוך בצק הפאי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
קרום עוגהקרום עוגה
1 פלפל ירוק, קצוץ דק1 פלפל ירוק, קצוץ דק
בוטנים קלויים בדבש Fisher®בוטנים קלויים בדבש Fisher®
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
ביצים, קשות, קלופות וקצוצות דקביצים, קשות, קלופות וקצוצות דק
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
7
מברישים את הקרום בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
פטל שלם טרי או קפואפטל שלם טרי או קפוא
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום והפשטידה מזהיבים, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטל שלם טרי או קפואפטל שלם טרי או קפוא
ציוד שתשתמש בו
לחמניות המבורגר, קלויותלחמניות המבורגר, קלויות

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.