קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פאן בגנאט (כריכים של סלט ניסואה)

פאן בגנאט (כריכים של סלט ניסואה)
Pan Bagnat (כריכי סלט Niçoise) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, באגט לחם, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פאן באניה, כריך טונה Nicoise: פאן Bagnat, ו כריך טונה Niçoise (פאן Bagnat) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ביצים בסיר קטן. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל ביצים; מביאים רק לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
3
לנקז ולשטוף עם מים זורמים קרים עד מגניב. לקלף ולפרוס ביצים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
5
מפזרים דגים עם מלח 1/4 פלפל כפית. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
חותכים סטייקים טונה על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
8
חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/3 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר. מסדרים 6 שעועית ירוקה כבושה מהירה על כל אחד 4 חצאים לחם תחתון. מסדרים טונה באופן שווה על שעועית ירוקה. למעלה עם 2 פרוסות עגבניות. לסדר את השומר על עגבניות. מחלקים זיתים בין כל 4 חצאים העליון של לחם; לטפטף כל חצי העליון של לחם עם 1 1/2 כפיות שמן. מחלקים ארוגולה וביצים פרוסות באופן שווה בין החצאים העליונים של הלחם, ומפזרים הנותרים פלפל שחור באופן שווה על ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מניחים את החצאים העליונים של הלחם על החצאים התחתונים; לחתוך כל כריך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו