קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פאנה קוטה עם רוטב קרמל פרליין

פאנה קוטה עם רוטב קרמל פרליין

הוראות

1
הסר מחבת מחום וגרד זרעים מפולי וניל לנוזל (תרמילים נזרקים).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים תערובת לתוך קערת מתכת גדולה וצינה, ערבוב מדי פעם, עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
הפוך קרם פרלין בעוד התערובת מתקררת.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיר קטן לבשל סוכר מגורען, סירופ תירס, ומים מעל חום מתון עד קרמל קל. מערבבים אגוזי לוז וסודה לשתייה(תערובת תהיה קצף) ומיד כפית על גיליון של נייר. פרלין מגניב ולפרוץ לחתיכות. פרלין עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה קפוא, עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
לרוטב קרמל
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרליניםפרלינים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מוסיפים מים (תערובת יהיה בועה למעלה) ומבשלים, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס. צונן ורוטב עד קור. הרוטב עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. לפני ההגשה, רוטב דק עם מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה קטנה, להקציף שמנת חמוצה עד חלקה. בקערה צוננת עם מקטרות של מיקסר חשמלי, לנצח את הכוס הנותרים שמנת כבדה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. בעדינות לקפל שמנת חמוצה לתוך קצפת. בעדינות לקפל תערובת שמנת חמוצה לתוך תערובת ג ' לטין מקורר עד חלקה לשפוך לתוך 6 1/2 כוס עובש או קערה. צ ' יל פאנה קוטה, מכוסה, לפחות 4 שעות (עד המשרד) ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
כדי unmold panna קוטה, לשחרר קצה ולטבול עובש או קערה לתוך קערה גדולה מעט מלא באמצע הדרך עם מים חמים. הפוך עובש או קערה על מגש עם קצה מורם. מערבבים פרלין לתוך רוטב קרמל ויוצקים מעל פנה קוטה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים את פאנה קוטה לטריז ורוטב כפית על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כדי טוסט אגוזי לוז עור
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
בתבנית אפייה, אגוזי לוז טוסט בשכבה אחת בתנור 10 עד 15 דקות, או עד צבע קל וקליפות שלפוחית. לעטוף אגוזים במגבת מטבח ולתת קיטור 1 דקה. לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר כמה שיותר עורות ככל האפשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
In a baking pan, toast hazelnuts in one layer in oven 10 to 15 minutes, or until colored lightly and skins blister. Wrap nuts in a kitchen towel and let steam 1 minute. Rub nuts in towel to remove as much of skins as possible and cool.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה