קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

פאנינו עם פורצ'טה

פאנינו עם פורצ'טה
פאנינו עם פורצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח כשר, תיבול, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו Foccacia Panino, מתכון פאנינו פריזאי, ו Panino טונה-And-Gruyère (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את השום, התיבול האיטלקי, המלח ושמן הזית בקערה קטנה, עד ליצירת משחה סמיכה. לשפשף את הדבק על כל כתף החזיר ולשים אותו במחבת קלייה קטנה. צלי במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך לבשל עד מכרז ו מדחום מיידי לקרוא רושמים 145 מעלות F בחלק העבה ביותר של הצלי, על 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
כתף חזירכתף חזיר
שמן זיתשמן זית
שוםשום
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
קערהקערה
תנורתנור
3
הסר את החזיר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
4
חותכים את הפורצ ' טה לפרוסות דקות.
5
חותכים כל חתיכת לחם פוקצ ' ה במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
לחםלחם
6
מערבבים את ג ' לי חרדל ומשמש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
חרדלחרדל
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים את שני חצאי הלחם בתערובת החרדל. שים 1 פרוסה של פרובולונה וכמה פרוסות של פורצ 'טה על החלק התחתון של הלחם העליון עם החלק השני של פוקצ' ה. חזור עם שאר החומרים. מסדרים את הכריכים על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פוקצ ' הפוקצ ' ה
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
לחםלחם