פאנינו עם פורצ'טה
פאנינו עם פורצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח כשר, תיבול, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו Foccacia Panino, מתכון פאנינו פריזאי, ו Panino טונה-And-Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את השום, התיבול האיטלקי, המלח ושמן הזית בקערה קטנה, עד ליצירת משחה סמיכה. לשפשף את הדבק על כל כתף החזיר ולשים אותו במחבת קלייה קטנה. צלי במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך לבשל עד מכרז ו מדחום מיידי לקרוא רושמים 145 מעלות F בחלק העבה ביותר של הצלי, על 50 דקות עד 1 שעה.
הסר את החזיר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות.
חותכים את הפורצ ' טה לפרוסות דקות.
חותכים כל חתיכת לחם פוקצ ' ה במחצית אופקית.
מערבבים את ג ' לי חרדל ומשמש בקערה קטנה.
מורחים את שני חצאי הלחם בתערובת החרדל. שים 1 פרוסה של פרובולונה וכמה פרוסות של פורצ 'טה על החלק התחתון של הלחם העליון עם החלק השני של פוקצ' ה. חזור עם שאר החומרים. מסדרים את הכריכים על מגש הגשה ומגישים.