פהיטות בקר הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו שוטים של טקילה, פלפל, טורטיות קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פהיטות בקר, פהיטות בקר, ו פהיטות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, להקציף יחד את מיץ הסיד, טקילה, שום, כוסברה, 1 כף השמן, רוטב ווסטרשייר, אורגנו, פתיתי פלפל, כמון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מיץ ליים
כוסברה.
עלי וגבעולי כוסברה
אורגנו
טקילה
שום
פלפל
כמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
יוצקים לתוך שקית zip-נעילה גדולה, להוסיף את הסטייק, ולאטום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
3
מניחים בתבנית אפייה ומקררים לפחות 12 ועד 24 שעות, מסתובבים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
הסר את הבשר מן השקית להתייבש טפיחה. מתבלים משני הצדדים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בשר
מלח
5
מחממים את הגריל לגובה, ומחממים את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
6
לעטוף את הטורטיות בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 15 דקות כדי לחמם ולרכך.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
7
הסר מהתנור ולשמור חם בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
8
מבשלים את הסטייק על הגריל לטמפרטורה המועדפת, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.
10
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן שנותר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הפלפלים והבצל, ומבשלים, ערבוב, עד רך וקרמל מעט, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
בצל
12
מוסיפים את השום, הנותרים מלח כפית, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא ריחני ורך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל
מלח
13
הסר מהחום.
14
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה. מחלקים בין טורטיות מחוממות העליון עם הירקות. לסחוט עם מיץ ליים ומגישים מיד עם בירה קרה או יריות טקילה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.