קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פהיטות בקר

פהיטות בקר
פהיטות בקר הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו שוטים של טקילה, פלפל, טורטיות קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פהיטות בקר, פהיטות בקר, ו פהיטות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להקציף יחד את מיץ הסיד, טקילה, שום, כוסברה, 1 כף השמן, רוטב ווסטרשייר, אורגנו, פתיתי פלפל, כמון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיץ לייםמיץ ליים
כוסברה.כוסברה.
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אורגנואורגנו
טקילהטקילה
שוםשום
פלפלפלפל
כמוןכמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
יוצקים לתוך שקית zip-נעילה גדולה, להוסיף את הסטייק, ולאטום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מניחים בתבנית אפייה ומקררים לפחות 12 ועד 24 שעות, מסתובבים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
הסר את הבשר מן השקית להתייבש טפיחה. מתבלים משני הצדדים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בשרבשר
מלחמלח
5
מחממים את הגריל לגובה, ומחממים את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
6
לעטוף את הטורטיות בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 15 דקות כדי לחמם ולרכך.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולשמור חם בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
מבשלים את הסטייק על הגריל לטמפרטורה המועדפת, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.
10
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן שנותר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הפלפלים והבצל, ומבשלים, ערבוב, עד רך וקרמל מעט, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
12
מוסיפים את השום, הנותרים מלח כפית, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא ריחני ורך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
13
הסר מהחום.
14
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה. מחלקים בין טורטיות מחוממות העליון עם הירקות. לסחוט עם מיץ ליים ומגישים מיד עם בירה קרה או יריות טקילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ירקירק
טורטיהטורטיה
טקילהטקילה
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
בירהבירה

מרכיבים

2(חוֹרֶף)עלי כוסברה קצוצים בערךעלי כוסברה קצוצים בערך907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק צלע, שומן קצוץסטייק צלע, שומן קצוץ6largesטורטיות קמחטורטיות קמח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1פלפל ירוק, נבלע, זרע, ופרוס דקפלפל ירוק, נבלע, זרע, ופרוס דק11 קילו קישואים,כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי ליים, ליוויפלחי ליים, ליווי11 קילו קישואים,יבש מרוסק מקסיקני אורגנויבש מרוסק מקסיקני אורגנו1פלפל אדום, נבלע, זרע, ופרוס דקפלפל אדום, נבלע, זרע, ופרוס דק11 קילו קישואים,שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטקילהטקילה6ריבס, קצוץ טרי או קפואבירה מקסיקנית קרה, או שוטים של טקילהבירה מקסיקנית קרה, או שוטים של טקילה2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1גדולבצל לבן, פרוס דקבצל לבן, פרוס דק2(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1פלפל צהוב, נבלע, זרע, פרוס דקפלפל צהוב, נבלע, זרע, פרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.