קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים

פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים
המתכון פהיטות סטייק של סאני אנדרסון עם Chimichurri ופלפלים שיכורים יכול לספק השתוקקות שלך בדרום אמריקה בערך 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום ולנטין. אם יש לך סטייק עגול העליון, טורטיות קמח, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פהיטות סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים, פהיטות סטייק עם בצל בגריל, פלפלים, ועגבניות שרי קלויות עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו פהיטות סטייק צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מערבבים את הפטרוזיליה והכוסברה (עלים וגבעולים), שום, חצי בצל פרוס, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל, חומץ, 2 כפות מיץ לימון ו 1/2 כוס שמן זית במעבד מזון; להתמזג לתוך רוטב chimichurri עבה וחלק. פירס שני הצדדים של הסטייק עם מזלג כמה פעמים; מניחים בשקית פלסטיק resealable ולהוסיף חצי מהרוטב. לאטום את התיק ולהפוך מעיל סטייק; לקרר לפחות 1 שעה. מכסים ושומרים את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
הסר את הסטייק מהשקית (זרוק את שקית הרוטב); מתבלים במלח ופלפל וגריל עד בינוני-נדיר, כ -6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
תן מנוחה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הפלפלים ואת חצי הבצל פרוס הנותרים; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
לטגן עד הירקות מתרככים ומקורמלים סביב הקצוות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
מוסיפים את הבירה, מכסים ומבשלים עד הפלפלים הם מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
לחמם את הטורטיות על הגריל. דק לחתוך את הסטייק על ההטיה; לחלק בין טורטיות יחד עם פלפלים ובצל. דק את רוטב chimichurri שמורות עם הנותרים 1 כף מיץ לימון; טפטוף על fajitas.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
11
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.