קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים

פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים
המתכון פהיטות סטייק של סאני אנדרסון עם Chimichurri ופלפלים שיכורים יכול לספק השתוקקות שלך בדרום אמריקה בערך 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום ולנטין. אם יש לך סטייק עגול העליון, טורטיות קמח, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פהיטות סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים, פהיטות סטייק עם בצל בגריל, פלפלים, ועגבניות שרי קלויות עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו פהיטות סטייק צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מערבבים את הפטרוזיליה והכוסברה (עלים וגבעולים), שום, חצי בצל פרוס, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל, חומץ, 2 כפות מיץ לימון ו 1/2 כוס שמן זית במעבד מזון; להתמזג לתוך רוטב chimichurri עבה וחלק. פירס שני הצדדים של הסטייק עם מזלג כמה פעמים; מניחים בשקית פלסטיק resealable ולהוסיף חצי מהרוטב. לאטום את התיק ולהפוך מעיל סטייק; לקרר לפחות 1 שעה. מכסים ושומרים את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את הסטייק מהשקית (זרוק את שקית הרוטב); מתבלים במלח ופלפל וגריל עד בינוני-נדיר, כ -6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תן מנוחה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפלפלים ואת חצי הבצל פרוס הנותרים; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
לטגן עד הירקות מתרככים ומקורמלים סביב הקצוות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מוסיפים את הבירה, מכסים ומבשלים עד הפלפלים הם מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
9
לחמם את הטורטיות על הגריל. דק לחתוך את הסטייק על ההטיה; לחלק בין טורטיות יחד עם פלפלים ובצל. דק את רוטב chimichurri שמורות עם הנותרים 1 כף מיץ לימון; טפטוף על fajitas.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
11
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.