קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים

פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים
המתכון פהיטות סטייק של סאני אנדרסון עם Chimichurri ופלפלים שיכורים יכול לספק השתוקקות שלך בדרום אמריקה בערך 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום ולנטין. אם יש לך סטייק עגול העליון, טורטיות קמח, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פהיטות סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים, פהיטות סטייק עם בצל בגריל, פלפלים, ועגבניות שרי קלויות עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו פהיטות סטייק צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מערבבים את הפטרוזיליה והכוסברה (עלים וגבעולים), שום, חצי בצל פרוס, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל, חומץ, 2 כפות מיץ לימון ו 1/2 כוס שמן זית במעבד מזון; להתמזג לתוך רוטב chimichurri עבה וחלק. פירס שני הצדדים של הסטייק עם מזלג כמה פעמים; מניחים בשקית פלסטיק resealable ולהוסיף חצי מהרוטב. לאטום את התיק ולהפוך מעיל סטייק; לקרר לפחות 1 שעה. מכסים ושומרים את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר את הסטייק מהשקית (זרוק את שקית הרוטב); מתבלים במלח ופלפל וגריל עד בינוני-נדיר, כ -6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
תן מנוחה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפלפלים ואת חצי הבצל פרוס הנותרים; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
לטגן עד הירקות מתרככים ומקורמלים סביב הקצוות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
מוסיפים את הבירה, מכסים ומבשלים עד הפלפלים הם מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
לחמם את הטורטיות על הגריל. דק לחתוך את הסטייק על ההטיה; לחלק בין טורטיות יחד עם פלפלים ובצל. דק את רוטב chimichurri שמורות עם הנותרים 1 כף מיץ לימון; טפטוף על fajitas.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
11
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.