פודינג אורז Horchata
פודינג אורז Horchata עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 214 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית וניל, אגוז מוסקט, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Horchata de Coco (משקה אורז קוקוס מקסיקני), שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, ו פודינג אורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, לשלב את האורז, סוכר לבן, חלב שקדים, חלב אורז, מקל קינמון ואגוז מוסקט. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן התרמיל ולהוסיף את שניהם לתערובת החלב.
שים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים את האורז עד שהוא הופך רך מאוד משיג עקביות עבה, פודינג כמו, על 30 עד 40 דקות. היזהר לא להביא את האורז לרתיחה מלאה.
הסר את מקל הקינמון ואת תרמיל שעועית וניל. מחלקים את התערובת בין 8 (7-אונקיה) ramekins וצינה עד מגניב.
מפזרים קצת סוכר turbinado על החלק העליון של כל ramekin. באמצעות מבער, caramelize את צמרות פודינג עד שהם זהובים חום. אם אין לך מבער, לסדר את ramekins על מחבת גיליון ולשים תחת broiler עד הסוכר יש caramelized, על 1 עד 2 דקות.