קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג אורז הורצ'טה

פודינג אורז הורצ'טה
ניתן להכין את המתכון פודינג אורז הורצ'טה בסביבות 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 158 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוז מוסקט, אורז ארבוריו, מקל קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג אורז הורצ'טה, הורצ'טה דה קוקו (משקה אורז קוקוס מקסיקני), ו נשאר אורז? להכין פודינג אורז.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול שלבו את האורז, הסוכר הלבן, חלב השקדים, חלב האורז, מקל הקינמון ואגוז המוסקט. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן התרמיל ולהוסיף את שניהם לתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
חלב שקדיםחלב שקדים
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלב אורזחלב אורז
מוסקטמוסקט
זרעיםזרעים
חלבחלב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
שמים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים את האורז עד שהוא הופך רך מאוד ומשיג עקביות סמיכה דמוית פודינג, בערך 30 עד 40 דקות. היזהר לא להביא את האורז לרתיחה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את מקל הקינמון ותרמיל שעועית הווניל. מחלקים את התערובת בין 8 (7 אונקיות) רמקינים ומצננים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מפזרים מעט מסוכר הטורבינאדו מעל כל רמקין. בעזרת מבער מקרמלים את צמרות הפודינג עד שהם חומים זהובים. אם אין לכם מבער, סדרו את הרמקינים על תבנית גיליון והניחו מתחת לצלייה עד שהסוכר התקרמל, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פודינג אורז עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.