קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז פטל קרם ברולה

פודינג אורז פטל קרם ברולה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פודינג אורז פטל קרם ברולה בבית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 339 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מלח, חצי-חצי, פולי וניל ופטל. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרם ברולה פודינג אורז דבש וניל, קרם ברולה פודינג אורז שעועית וניל, וקרם ברולה פטל.

הוראות

1
מערבבים מים ומלח בסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים אורז. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהאורז סופג את כל המים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
2
מסירים מהאש להתקררות; לטשטש עם מזלג.
3
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
4
יוצקים שמנת וחצי לסיר. מגרדים את זרעי הוניל לתוך תערובת השמנת; להוסיף את תרמיל השעועית. מביאים את התערובת לרתיחה; להסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגיריםאורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
2 כפות בתוספת 1 כפית קיצור, מחולקים2 כפות בתוספת 1 כפית קיצור, מחולקים
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
5
מוציאים וזורקים את פולי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגיריםאורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
6
טורפים חלמונים ו-1/3 כוס סוכר יחד בקערה; להקציף בהדרגה את תערובת השמנת. מקפלים אורז לתערובת ביצים-שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
2 כפות בתוספת 1 כפית קיצור, מחולקים2 כפות בתוספת 1 כפית קיצור, מחולקים
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
7
יוצקים את התערובת באופן שווה לשישה רמקינים של 3/4 כוסות. זרוק 6 פטל לכל רמקין.
מרכיבים שתצטרך
דגנים מלאים שקדים חמוציות, מרוסקים קלותדגנים מלאים שקדים חמוציות, מרוסקים קלות
2 טיפות מסטיק סגולות קטנות2 טיפות מסטיק סגולות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים רמקינים בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'; ממלאים את המחבת במים עד למחצית הדפנות של הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
ציוד שתשתמש בו
4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות באמצע, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
10
מוציאים את הרמקינים מאמבט המים ומצננים על רשת במשך 30 דקות. מכסים את הרמקינים בניילון נצמד ומצננים עד לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
עם שקדים (3.52 אונקיות), קצוציםעם שקדים (3.52 אונקיות), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1-2/3 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק1-2/3 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
12
מסדרים רמקינים על תבנית אפייה; מפזרים כל כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
קולים בתנור שחומם מראש עד שהסוכר הופך לחום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים

יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes

קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, טאוני פורט וסאוטרנס. Sauternes, Tawny Port ושמפניה משלימים כולם קרם ברולה שמנת. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.