קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בטטה

פודינג בטטה
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. לכו לחנות וקנו קינמון טחון, תמצית ונילן, לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג בטטה, פודינג בטטה, ו פודינג בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
מעיל צלחת אפייה 11/2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים ביצים, 3 כפות דבש, חלב ולחם בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות x עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בטטה, וניל, קינמון, ואולספייס; להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים לתבנית אפייה מוכנה. לפזר פקאן וג ' ינג ' ר מעל.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 350 במשך 25 דקות עד פודינג מוגדר מעט נפוח (זה ישקע מעט כמו פודינג מתקרר).
7
בעוד פודינג אופה, לשלב יוגורט הנותרים 1 כף דבש; מערבבים עד חלקה. מחלקים פודינג בין 4 קערות, העליון באופן שווה עם תערובת יוגורט.
מרכיבים שתצטרך