פודינג לחם קינמון-צימוקים
פודינג לחם קינמון וצימוקים הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, מים, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם קינמון-קרמל, פודינג לחם קינמון עם סירופ קרמל, ו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון.
הוראות
דמעה 1 (16-עוז.) כיכר לחם קינמון וצימוקים פרוס לחתיכות 1 אינץ'; מקום בקערה גדולה.
להקציף יחד 1 (14-עוז.) יכול להמתיק חלב מרוכז, 3/4 כוס מים חמים, 4 ביצים גדולות, ו 2 כפית. וניל; לשפוך על חתיכות לחם, לזרוק בעדינות מעיל. מחלקים את תערובת הלחם באופן שווה בין 6 (10-עוז.) ramekins משומן קלות או כוסות פודינג.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מערבבים יחד 1 כוס אבקת סוכר 2 כף. חלב או סירופ מייפל; לטפטף באופן שווה על פני פודינג לחם.