קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פודינג לחם רטטוי

פודינג לחם רטטוי
פודינג לחם Ratatouille דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל, ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים בצל; להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים חצילים ו -6 המרכיבים הבאים (דרך שום); מכסים ומבשלים 10 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
שוםשום
5
מוסיפים עגבניות; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
6
הסר מהחום; להתקרר מעט.
7
מערבבים חלב, 1/4 גבינות כוס, ביצים, חלבונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חצילחציל
גבינהגבינה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
9
בואו לעמוד 10 דקות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מפזרים פודינג עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
11
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 אינץ') לחם איטלקי בן יום קוביות (כ 9 כוסות)(1 אינץ') לחם איטלקי בן יום קוביות (כ 9 כוסות)794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות2largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 אינץ') חצילים קלופים בקוביות (כ 6 אונקיות)(1 אינץ') חצילים קלופים בקוביות (כ 6 אונקיות)3largesביציםביצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן2(יכול להיות או להרחיק)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ (על 2 בינוני)בצל קצוץ (על 2 בינוני)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולק3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץ (בערך 1 בינוני)פלפל אדום קצוץ (בערך 1 בינוני)1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קישואים קצוצים (אודות1/2 כוסות קישואים קצוצים (אודות