פודינג לחם Ratatouille דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל, ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים בצל; להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים חצילים ו -6 המרכיבים הבאים (דרך שום); מכסים ומבשלים 10 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חציל
שום
5
מוסיפים עגבניות; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.