קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם שוקולד

פודינג לחם שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם שוקולד. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 384 קלוריות. תמורת 80 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם באגט, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ופודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13.
ציוד שתשתמש בו
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
2
פורסים באגט לפרוסות של 1/4 אינץ' ומברישים צד אחד בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
קצפת ו/או אבקת סוכרקצפת ו/או אבקת סוכר
3
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ולתנור שחומם מראש עד להזהבה, כדקה.
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
4
ממיסים שוקולד צ'יפס במיקרוגל או בסיר כפול. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי שוקולד או וניליכול ציפוי שוקולד או וניל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל
5
בסיר בינוני על אש נמוכה מחממים שמנת וחלב עד שהם מתחממים. לא לצרוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת
יכול דובדבנים טארט מגולענים במיםיכול דובדבנים טארט מגולענים במים
ציוד שתשתמש בו
3-1/3 כוסות סוכר3-1/3 כוסות סוכר
6
בקערה גדולה טורפים ביצים, חלמונים, 1/2 כוס סוכר ו-1 כף וניל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בתערובת שמנת חמימה מעט בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
48 קיסמים עגולים48 קיסמים עגולים
3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
7
טורפים את תערובת הביצים לתוך השוקולד המומס עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
8
מסדרים את פרוסות הלחם הקלוי, כשהצד החמאה כלפי מעלה, בכלי מוכן עד שהמנה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
9
יוצקים את תערובת השוקולד על הלחם ונותנים לנוח 40 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
10
מרפדים תבנית צלייה במגבת מטבח לחה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
11
מניחים תבנית אפייה על מגבת, בתוך תבנית צלייה, ומניחים תבנית צלייה על רשת התנור. ממלאים תבנית צלייה במים רותחים כדי להגיע עד מחצית דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
12
אופים 40 עד 50 דקות, עד שהסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
סכיןסכין
13
תנו לנוח 8 שעות או לילה.
14
להכנת רוטב, ממיסים שוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים פנימה 1 כף חמאה עד להמסה. מערבבים פנימה מים רותחים, 1/2 כוס סוכר וסירופ תירס עד לקבלת תערובת חלקה. מגבירים את האש לבינונית ומביאים לרתיחה רותחים בעדינות 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקים לציפוי סוכריות כתומותדיסקים לציפוי סוכריות כתומות
עוגת אוכל מלאך בצורת כיכרעוגת אוכל מלאך בצורת כיכר
קצפת ו/או אבקת סוכרקצפת ו/או אבקת סוכר
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
3-1/3 כוסות סוכר3-1/3 כוסות סוכר
15
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
48 קיסמים עגולים48 קיסמים עגולים
16
להגשה: מחממים את התחתית של תבנית האפייה, משחררים את שולי הפודינג בעזרת סכין ואז הופכים פודינג קר על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
סכיןסכין
17
מגישים עם רוטב שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדירן ופדרו שימנז. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.