פודינג ספגטי
פודינג ספגטי דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חמאה, סוכר, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים את הקשיו והצימוקים עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את נתחי הפסטה היבשים עד להזהבה, כ -5 דקות.
מוסיפים את החלב למחבת, ומגבירים את האש לבינונית. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש חזרה לנמוכה; מבשלים עד שהספגטי רך, והחלב מסמיך. מערבבים פנימה את הסוכר, הקשיו והצימוקים; מכבים את האש ומניחים לעמוד למשך 30 דקות.