פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן
טארט שוקולד פודינג בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים מרוסקים, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, שוקולד אורז פצפוצי פינוק ברים עם סוכר שקדים עוגיות קרום, ו קשת Chard Tartlets עם רוזמרין שקדים קרום.
הוראות
1
מערבבים קרם וזעפרן בכוס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
זעפרן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2
מניחים בתנור מיקרוגל וחום על גבוה עד שמנת חמה, על 30 שניות.
מניחים גלידה בקערה בינונית; מוסיפים תערובת זעפרן ומערבבים עם מרית גומי עד מעורבב היטב. כפית גלידה לתוך מיכל; לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
להקציף סוכר קורנפלור בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים חלמונים; להקציף עד מעורבב (תערובת תהיה עבה). בהדרגה לטאטא תערובת שוקולד חם לתוך תערובת חלמון עד חלקה. החזר תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מהחום (תערובת עשויה להיראות מגורען; להקציף במרץ עד חלקה).
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מעביר קרם מאפה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פושר, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
מערבבים קמח, שקדים, סוכר ואבקת אפייה במעבד; תערובת עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
( 23)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2
להוסיף חמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד פירורים קטנים טופס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
להקציף קרם וחלמון בקערה קטנה כדי להתמזג; להוסיף למעבד להתמזג רק עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק יחד; לחלק את הבצק ל 6 חתיכות שוות. ליצור כל חתיכה לכדור. הקש 1 כדור בצק באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. לקצץ כל בצק עודף. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
אופים קרום עד הזהב מבושל דרך, כ 25 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מחלקים קרם מאפה בין קרום (על scant 1/3 כוס לכל); להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
הסר צידי מחבת טארטלט.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים 1 טרטלט על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם כף של גלידת זעפרן.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.