עדשים פוטנסקה עם סלמון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 437 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו נהדרת. נסו פוטנסקה סלמון, פוטנסקה סלמון בגריל, ו פנה עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים 1 כוס מים ו 1/2 כוס עדשים שטופות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מתבלים את סטייקי הסלמון במלח ופלפל מכל הצדדים. במחבת גדולה ללא מקלות, על אש בינונית גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן הזית. כשהשמן חם ומנצנץ מוסיפים את פילה הסלמון. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים ומבשלים 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק סלמון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את הפילטים לתבנית אפייה המצוידת במעמד ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוסיפים את יתרת 1 כף שמן הזית לאותה מחבת, על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הצלפים, הזיתים והאנשובי. מערבבים לעיתים קרובות עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, חומץ היין האדום ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
9
מוסיפים את העדשים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך. מערבבים פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עדשים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מוציאים את הסלמון מהתנור ומעבירים את הפילטים לצלחות הגשה. מעל כל מנה עם הפוטנסקה ומקשטים עם ענף בזיליקום שלם.