קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פוטנסקה עדשים עם סלמון

פוטנסקה עדשים עם סלמון
עדשים פוטנסקה עם סלמון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 437 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו נהדרת. נסו פוטנסקה סלמון, פוטנסקה סלמון בגריל, ו פנה עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים 1 כוס מים ו 1/2 כוס עדשים שטופות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מתבלים את סטייקי הסלמון במלח ופלפל מכל הצדדים. במחבת גדולה ללא מקלות, על אש בינונית גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן הזית. כשהשמן חם ומנצנץ מוסיפים את פילה הסלמון. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים ומבשלים 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק סלמוןסטייק סלמון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את הפילטים לתבנית אפייה המצוידת במעמד ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוסיפים את יתרת 1 כף שמן הזית לאותה מחבת, על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הצלפים, הזיתים והאנשובי. מערבבים לעיתים קרובות עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, חומץ היין האדום ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מוסיפים את העדשים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך. מערבבים פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עדשיםעדשים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מוציאים את הסלמון מהתנור ומעבירים את הפילטים לצלחות הגשה. מעל כל מנה עם הפוטנסקה ומקשטים עם ענף בזיליקום שלם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

11 קילו קישואים,אנשובי טחוןאנשובי טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום ז'וליין, בתוספת ענפים שלמים, לקישוטבזיליקום ז'וליין, בתוספת ענפים שלמים, לקישוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות משומר חתוכות לקוביותעגבניות משומר חתוכות לקוביות2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1לימון, juicedלימון, juiced596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתי קלמטה מגולענים קצוצים גסזיתי קלמטה מגולענים קצוצים גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים, שטופיםעדשים, שטופים2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל חתוך לקוביות, בערך 1 בצל בינוניבצל חתוך לקוביות, בערך 1 בצל בינוני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי פטרוזיליה איטלקיים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פילה סלמון, עור ועצמות סיכה הוסרופילה סלמון, עור ועצמות סיכה הוסרו4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור סדוק טרימלח ים ופלפל שחור סדוק טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן