פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 661 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, גרעיני תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 58 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . עם ציון של 91% , המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פולנטה של גבינת עיזים עם קייל מוקפץ , מרק שעועית לבנה וקייל עם פולנטה של גבינת עיזים , ופולנטה של גבינת תירס וגבינת עיזים עם דלעת קיץ שום .
הוראות
בסיר בינוני מחממים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומערבבים כל הזמן במשך דקה אחת; אל תתנו לשום להשחים.
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
בזמן שהמים מתחממים, טורפים יחד בקערה את קמח התירס, המלח ו-1 כוס מים לקבלת תערובת אחידה.
כשהמים בסיר מגיעים לרתיחה, יוצקים לתוכם את התערובת.
מקציפים כל הזמן 3 דקות כדי למנוע היווצרות גושים. הפוך את האש לנמוכה. מבשלים 40 דקות תוך ערבוב בכף עץ כל 10 דקות. מערבבים פנימה את גרגירי התירס ומבשלים את הפולנטה עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הפלפל וגבינת הפרמזן.
יוצקים את הפולנטה לתבנית משומנת קלות בגודל 8x8 אינץ' ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית. מצננים את הפולנטה במקרר למשך שעה.
בזמן שהפולנטה מתקררת, חותכים את הגבעולים והגבעולים המרכזיים של הקייל.
חותכים את העלים לחתיכות בגודל 3 אינץ'.
חותכים את הפולנטה המצונן ל-4 משולשים גדולים.
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים בזהירות את משולשי הפולנטה. מטגנים את הפולנטה עד שהיא מזהיבה בצד התחתון, ואז הופכים את הפולנטה ומבשלים אותה עד שהיא מזהיבה בצד השני. מסדרים את הפולנטה על תבנית אפייה.
חממו מראש את הפטם על התנור שלכם.
מניחים את הקייל ו-1/3 כוס מים לתוך המחבת ששימשה זה עתה לטיגון הפולנטה. מכסים את המחבת ומבשלים את הקייל על אש בינונית-גבוהה במשך 4 דקות.
מניחים את פרוסות העגבניות על גבי משולשי הפולנטה.
מפזרים את גבינת העיזים על גבי פרוסות העגבניות. קולים את הפולנטה עד שהגבינה נמסה והעגבניות מתחילות להתבשל.
מסדרים את הקייל על צלחת הגשה.
מניחים מעל הקייל את משולשי הפולנטה החמים ומגישים מיד.