פולנטה עם פלפלים אדומים קלויים וגבינת פונטינה
פולנטה עם פלפלים אדומים קלויים וגבינת פונטינה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, גבינת פונטינה, פולנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים, ו טוסטים פולנטה עם בצל בלסמי, פלפלים קלויים, פטה ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף; לחתוך לרצועות. תניח בצד.
מסננים עגבניות במסננת מעל קערה; נוזלי מילואים. תניח בצד.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני נמוך; מוסיפים עגבניות קצוצות. לבשל 1 דקה. בהדרגה להוסיף נוזלי עגבניות; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים רצועות פלפל; מבשלים 5 דקות.
מורחים רוטב פלפל 1/4 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים פרוסות פולנטה על רוטב פלפל; מורחים את רוטב הפלפל שנותר על פולנטה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.