פונדו אסיה מבעבע נטול גלוטן, ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, מרק אסיה, ג'ינג'ר סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו פונדו אסייתי, הקדרה מבעבעת קוקטיילים, ו לחם מבעבע לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים ירקות. מבשלים עד שהם הופכים ירוק בהיר, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3
מסננים; לטבול במי קרח עד קריר; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
שוטפים דגים, צדפות ושרימפס; מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
חותכים דגים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', בערך באורך 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
חותכים צדפות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
חותכים שרימפס חצי לאורכו. מסדרים דגים, צדפות ושרימפס על צלחת שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
בצלחת שפשוף מתכת 3 ליטר או מחבת על חום גבוה, להביא את כל מרק אסיה לרתיחה. אם באמצעות מחבת פונדו 2 ליטר, למלא באמצע הדרך עם מרק רותח (לשמור על מרק שנותר חם; לכסות, ולהגדיר על החום הנמוך ביותר על טווח).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
הגדר מיכל על אלכוהול או להבת דלק מוצק משומר או מבער חשמלי להגדיר על חום גבוה. מסדרים ירקות, פירות ים, רטבים ואורז ליד פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אלכוהול
קישואים, לא קלופים וקצוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מזונות חנית, 1 חתיכת בכל פעם, עם מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) לטבול במרק. מבשלים ירקות עד שהם חמים, ופירות ים עד בקושי אטום בחלק העבה ביותר, 30 שניות עד 1 דקה. לטבול מאכלים חמים לתוך רטבים ולאכול. כמו נוזל מתאדה במחבת, להוסיף יותר מרק רותח, באמצעות כל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
לאחר ירקות ופירות ים נצרכים, מצקת הנותרים מרק לתוך קערות ולהוסיף אורז לכל מנה. תאכל עם כפיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.