פונדו גבינה
והוא יספק כ 4 מנות. אם $1.79 למנה נופל בתקציב שלך, פונדו גבינה יכול להיות מרהיב ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם גבינה שוויצרית שקית, יין, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את שן השום (אם באמצעות) סביב החלק הפנימי של סיר פונדו או סיר nonaluminum, ואז להשליך.
מוסיפים את היין והחום לרתיחה. להפחית להבה (או stovetop) כדי נמוך ולהוסיף את רוטב אלפרדו, גבינה שוויצרית, אגוז מוסקט. מערבבים כל הזמן עד הגבינה נמסה חם מאוד.
מוסיפים את הקירש או ברנדי (אם משתמשים).
מגישים עם קוביות לחם, אגסים פרוסים ותפוחים פרוסים.