פונדו גבינת בירה ברוקולי
פונדו גבינת ברוקולי עשוי להיות מה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם בירה, רוסטביף, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, פונדו גבינת בירה, ו פונדו גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ברוקולי קפוא כפי שהורה על שקית. בסיר 3 ליטר, להמיס גבינה על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוקולי, בירה, פימינטוס וחרדל. מבשלים עד חם, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת גבינה לתוך סיר פונדו קרמיקה על אש נמוכה או 1 1/2-ליטר תנור איטי על הגדרת חום נמוכה.
כדי לשרת, מעל כל פרוסת לחם עם רוסטביף פרוס; תערובת גבינת כפית על בשר בקר.