פונץ ' שמפניה תפוחים מחושל
הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. אם יש לך מיץ תפוחים להתרכז, נתחי אננס, תבלין פשטידת דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רימון מחושל ואגרוף יין אדום, פונץ ' יין חמוציות חמוציות, ו אגס חמוציות & אגרוף חמוציות.
הוראות
בסיר, לשלב תבלין פשטידת דלעת וגרידת תפוזים להתרכז מיץ תפוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום. בקנקן גדול, מערבבים מיץ תפוחים מתובל ויין לבן. צ ' יל במקרר בין לילה.
מסננים את תערובת היין דרך מסנן קפה, נזהרים לא להפריע לתבלינים שהתיישבו לתחתית הכד.
רגע לפני ההגשה, להחליק בטבעת הקרח. לאט לאט לשפוך את השמפניה במורד הצד של הקערה כדי לשמור על כמה שיותר פחמן ככל האפשר.
כדי להפוך את טבעת קרח: עובש בצורת טבעת, לשלב חתיכות אננס, פרוסות תפוז דובדבנים maraschino.
יוצקים מספיק מים כדי להחזיק את הפרי יחד בטבעת. תקפא בן לילה.