לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פוקצ'ות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיונז, עגבניות מיובשות, בצק פוקצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך מכינים לחם פוקצ'ה ופוקצ' ה שום רוזמרין, לחם פוקצ'ה בזיליקום, איך מכינים לחם פוקצ' ה בזיליקום, ו פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות פ שמן 1 (11 על ידי 17 אינץ') גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מניחים את הבצק בקערה ומשפשפים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
תנו לבצק להגיע לטמפרטורת החדר. הבצק ישתחרר ויתפח מעט בקערה. על משטח עבודה מקומח קלות ללוש את הבצק קלות עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מרדדים את הבצק לצורה מלבנית, בערך 12 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
מברישים עודפי קמח ומעבירים לתבנית האפייה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מברישים בשמן זית ומניחים לתפוח כ -15 עד 20 דקות. לחץ את אצבעותיך לבצק ליצירת חריצים מרווחים באופן שווה, מברישים בשמן הזית שנותר ומפזרים מלח אפור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
מלח
8
אופים כ -15 עד 20 דקות, הלחם צריך להיות שחום ופריך בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת חדר חמה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בינתיים שלבו בבלנדר את העגבניות המיובשות, חומץ השרי ושמן הזית. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וטועמים למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
מלח ופלפל
חומץ שרי
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
פורסים את הסדין של פוקצ ' ה במחצית כאילו אתה עושה 1 כריך ענק.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' ה
2
מורחים את החלק העליון של הלחם עם המיונז והתחתית עם רוטב העגבניות המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
מיונז
מורחים
לחם
3
הניחו שכבה של כל בשר פרוס ולאחר מכן שכבה של פרובולון, ואחריו שכבת עגבניות. מתבלים עגבניות במלח ופלפל, מעליהם את הארוגולה ומניחים מעל את המחצית העליונה של הפוקצ ' ה. שלך 1 כריך ענק יכול עכשיו להיות פרוס לתוך כריכים בודדים או לנשוך בגודל ריבועים.