קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

פוקצ'ה

פוקצ'ה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פוקצ'ות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיונז, עגבניות מיובשות, בצק פוקצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך מכינים לחם פוקצ'ה ופוקצ' ה שום רוזמרין, לחם פוקצ'ה בזיליקום, איך מכינים לחם פוקצ' ה בזיליקום, ו פוקצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות פ שמן 1 (11 על ידי 17 אינץ') גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מניחים את הבצק בקערה ומשפשפים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
תנו לבצק להגיע לטמפרטורת החדר. הבצק ישתחרר ויתפח מעט בקערה. על משטח עבודה מקומח קלות ללוש את הבצק קלות עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מרדדים את הבצק לצורה מלבנית, בערך 12 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מברישים עודפי קמח ומעבירים לתבנית האפייה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מברישים בשמן זית ומניחים לתפוח כ -15 עד 20 דקות. לחץ את אצבעותיך לבצק ליצירת חריצים מרווחים באופן שווה, מברישים בשמן הזית שנותר ומפזרים מלח אפור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
מלחמלח
8
אופים כ -15 עד 20 דקות, הלחם צריך להיות שחום ופריך בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת חדר חמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בינתיים שלבו בבלנדר את העגבניות המיובשות, חומץ השרי ושמן הזית. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וטועמים למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ שריחומץ שרי
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
פורסים את הסדין של פוקצ ' ה במחצית כאילו אתה עושה 1 כריך ענק.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
2
מורחים את החלק העליון של הלחם עם המיונז והתחתית עם רוטב העגבניות המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
מיונזמיונז
מורחיםמורחים
לחםלחם
3
הניחו שכבה של כל בשר פרוס ולאחר מכן שכבה של פרובולון, ואחריו שכבת עגבניות. מתבלים עגבניות במלח ופלפל, מעליהם את הארוגולה ומניחים מעל את המחצית העליונה של הפוקצ ' ה. שלך 1 כריך ענק יכול עכשיו להיות פרוס לתוך כריכים בודדים או לנשוך בגודל ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרובולוןפרובולון
פוקצ ' הפוקצ ' ה
עגבנייהעגבנייה
ארוגולהארוגולה
בשרבשר

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה טרייהארוגולה טרייה10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)coppa פרוס דקcoppa פרוס דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצק פיצה או פוקצ'ה מחנותבצק פיצה או פוקצ'ה מחנות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מורטדלה פרוס דקמורטדלה פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפלפלפל227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוס דק פרובולונהפרוס דק פרובולונה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלאמי פרוס דקסלאמי פרוס דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח אפורמלח אפור10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ שריחומץ שרי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מיובשות בשמןעגבניות מיובשות בשמן6עגבניות, פרוסותעגבניות, פרוסות