קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

פורטוגזית Chourico, שעועית ואורז

פורטוגזית Chourico, שעועית ואורז
פורטוגזית Chourico, שעועית, ואורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, שום, נקניק chouricoוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תבשיל צ'וריקו פורטוגזי, נקניק פורטוגזי פריטטה / Tortilha de Chouriço, ו שעועית פאבה פורטוגזית עם כוסברה.

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה בסיר; מערבבים את האורז לתוך המים הרותחים, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים את הסיר, ומאפשרים לאורז לבשל עד שכל הלחות נספגת, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
כשהאורז מבשל, מחממים את השמן במחבת על אש בינונית. מבשלים את chourico בשמן החם במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל והשום לנקניק וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים והצ ' וריקו משחימים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים את רוטב העגבניות לתוך תערובת chourico. להפחית את החום לנמוך. מתבלים עם פתיתי הפלפל האדום, תיבול איטלקי, מלח ופלפל; מבשלים עד מחומם היטב, 10 עד 15 דקות. מערבבים את פולי fava לתוך התערובת ולהמשיך לבשל רק מספיק זמן עבור השעועית כדי לחמם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פולפול
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)