פורל בגריל
טרוטה בגריל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 95 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 825 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פורל, שמן canolan, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פורל בגריל עם סלט רומיין בגריל, פורל כולו בגריל, ו פורל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הטרוטה על חתיכת נייר אלומיניום גדולה. לשפשף את הטרוטה עם שמן קנולה ועונה עם מלח ופלפל.
יוצקים מיץ תפוזים על הטרוטה.
מניחים פירות יער על הטרוטה. מקפלים את רדיד אלומיניום כדי ליצור חבילה אטומה.
מניחים את החבילה על הגריל ומבשלים כ 4 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 דקות. בזהירות לפתוח את חבילת רדיד (יהיה קיטור) ומפזרים בזיליקום.