פורל ברביקיו
פורל ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טריזי לימון, מיץ לימון, קטשופ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את טריזי הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: אלמונדין פורל, פורל מטוגן במחבת, ו מטבל פורל מעושן.
הוראות
שלב את רוטב הסויה, הקטשופ, מיץ הלימון, השמן והרוזמרין; יוצקים שני שליש מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים דגים. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר תיק עבור 1 שעה, הפיכת פעם אחת. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים דגים בשכבה אחת בסל גריל תיל משומן היטב. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שהדגים משחימים בתחתית. הופכים ומבשלים במרינדה שמורה; צולים 5-7 דקות יותר או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם לימון אם רוצים.