המתכון פורל מטוגן במחבת עם סלט לחם תירס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פפריקה, מיץ לימון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו פורל מטוגן עם סלט עשבי תיבול טריים, פורל מטוגן עם חזיר מתוק וסלט מנגו ירוק, ו טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים רמת לחם תירס בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
אופים בתנור 350 עד יבש קלוי קלות, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
בינתיים, עלים כרוב לקרוע הרחק גבעולים מרכז קשה; להיפטר גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
6
לחתוך או לקרוע עלים לחתיכות 2 אינץ'. במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים כרוב ומבשלים עד מכרז לנשוך, 2 עד 3 דקות; לנקז היטב. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לסחוט מים מן העלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
כרוב
8
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון, פונה לעתים קרובות, עד השחמה פריך; להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לנקז ולהשליך את כל אבל 1 כפית שומן במחבת. כאשר בייקון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר ולהוסיף תערובת לחם תירס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים פורל, צד העור למעלה, במחבת (בקבוצות במידת הצורך) ומבשלים עד השחמה בתחתית, 2 עד 3 דקות. הפעל עם מרית רחבה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 2 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מעבירים פורל לצלחת ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
מוסיפים שמן זית ובצל למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות. מערבבים כרוב, חומץ, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
כרוב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים תערובת כרוב לתערובת לחם תירס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כרוב
14
סלט לחם תירס כפית באותה מידה על ארבע צלחות ומעל כל מנה עם פילה פורל.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Karthauserhofkarthauserhofberg ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.