פורסלין אגנולוטי
פורסלין אגנולוטי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מסקרפונה, קמח סולת, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Agnolotti Bolognese, אגנולוטי דלעת, ו צ'סטנאט אנולוטי (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת בצק הפסטה: במערבל, באמצעות מצורף וו בצק, לשלב את כל החומרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים במלואם.
הסר את הבצק למשטח משוריין ולוש אותו עד שהוא חלק וגמיש מעט. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לנוח במקרר לפחות 20 דקות.
חותכים את התירס את קלח ולהזמין כוס אחת לאחר כך. מחית את התירס שנותר בבלנדר עד חלקה ולהעביר אותו דרך tamis או chinois.
לטאטא את מחית התירס בקערה על דוד כפול עד שהוא מתחיל להתעבות. זה צריך להיות עקביות של בלילת עוגה. לקרר את מחית למטה ולהזמין 1 כוס למאוחר יותר.
מערבבים את מחית הנותרים עם פולנטה מבושל, מסקרפונה, וחמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את התערובת בשקית מאפה עם קצה חצי אינץ'.
לגלגל את האגנולוטי, להפעיל את הפסטה דרך מכונת פסטה עד שהוא דק מספיק כדי לראות את קווי המתאר של היד שלך דרכו. גיליון הפסטה צריך להיות על 5 עד 6 אינץ ' רחב בערך 2 מטרים. צינור צינור של מילוי חצי אינץ ' לאורך הקצה התחתון של גיליון פסטה אורך הסדין. מקפלים את בצק הפסטה על המילוי כך שבצק הפסטה כעת מכסה את "הצינור"."
מגלגלים את הצינור על עוד פעם אחת ואז לקצץ את הפסטה על החלק העליון עם חותך מאפה משאיר רבע אינץ'. החל בצד אחד של הפסטה "צינור", לצבוט את הצינור במרווחים של אינץ ' אחד כדי לאטום את הצדדים של אגנולוטי. לאחר מכן באמצעות חותך מאפה לחתוך את של agnolotti באמצע הצביטות להפריד ביניהם.
להניח את הפסטה על כדי לנקות פשתן ולאפשר להתייבש מעט, לסובב אותם מעת לעת. אם הם לא הולכים להיות מבושל מיד, למקם אותם במקפיא כדי לשמור עד מוכן לבשל.
מחממים את החמאה במחבת sauté ומבשלים את התירס לחתוך עד שהוא מתרכך.
מוסיף את שרימפס לבשל במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להוסיף את מחית התירס. בינתיים לבשל את הפסטה במים רותחים במהירות עד שהוא מתחיל לצוף אל פני השטח.
הסר את הפסטה למחבת עם שרימפס ותירס ולהוסיף את פורסלין. מבשלים 1 עד 2 דקות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הפסטה בין 4 מנות ולאכול.