קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פורסלין אגנולוטי

פורסלין אגנולוטי
פורסלין אגנולוטי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מסקרפונה, קמח סולת, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Agnolotti Bolognese, אגנולוטי דלעת, ו צ'סטנאט אנולוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת בצק הפסטה: במערבל, באמצעות מצורף וו בצק, לשלב את כל החומרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר את הבצק למשטח משוריין ולוש אותו עד שהוא חלק וגמיש מעט. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לנוח במקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
חותכים את התירס את קלח ולהזמין כוס אחת לאחר כך. מחית את התירס שנותר בבלנדר עד חלקה ולהעביר אותו דרך tamis או chinois.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לטאטא את מחית התירס בקערה על דוד כפול עד שהוא מתחיל להתעבות. זה צריך להיות עקביות של בלילת עוגה. לקרר את מחית למטה ולהזמין 1 כוס למאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את מחית הנותרים עם פולנטה מבושל, מסקרפונה, וחמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטה מוכנהפולנטה מוכנה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מניחים את התערובת בשקית מאפה עם קצה חצי אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
לגלגל את האגנולוטי, להפעיל את הפסטה דרך מכונת פסטה עד שהוא דק מספיק כדי לראות את קווי המתאר של היד שלך דרכו. גיליון הפסטה צריך להיות על 5 עד 6 אינץ ' רחב בערך 2 מטרים. צינור צינור של מילוי חצי אינץ ' לאורך הקצה התחתון של גיליון פסטה אורך הסדין. מקפלים את בצק הפסטה על המילוי כך שבצק הפסטה כעת מכסה את "הצינור"."
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
אנולוטיאנולוטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
מגלגלים את הצינור על עוד פעם אחת ואז לקצץ את הפסטה על החלק העליון עם חותך מאפה משאיר רבע אינץ'. החל בצד אחד של הפסטה "צינור", לצבוט את הצינור במרווחים של אינץ ' אחד כדי לאטום את הצדדים של אגנולוטי. לאחר מכן באמצעות חותך מאפה לחתוך את של agnolotti באמצע הצביטות להפריד ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
7
להניח את הפסטה על כדי לנקות פשתן ולאפשר להתייבש מעט, לסובב אותם מעת לעת. אם הם לא הולכים להיות מבושל מיד, למקם אותם במקפיא כדי לשמור עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1
מחממים את החמאה במחבת sauté ומבשלים את התירס לחתוך עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את שרימפס לבשל במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להוסיף את מחית התירס. בינתיים לבשל את הפסטה במים רותחים במהירות עד שהוא מתחיל לצוף אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
הסר את הפסטה למחבת עם שרימפס ותירס ולהוסיף את פורסלין. מבשלים 1 עד 2 דקות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הפסטה בין 4 מנות ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פורסליןפורסלין
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות