פטה ו-sweetcorn samosas יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 14 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קורנפלור, שמן צמחי, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלסה תירס מתוק, סלסה תירס מתוק, ו תירס מתוק לאפות.
הוראות
1
מבשלים את התירס המתוק במחבת של מים רותחים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים 2 כפות שמן בווק או מחבת גדולה. לזרוק את זרעי כמון ולבשל, רועד, במשך כ -30 שניות עד שהם לוקחים על ניחוח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך. מערבבים את התירס, garam masala, מיץ לימון פטה, ומבשלים 1 דקות עד שכל נוזל מתאדה. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1 תות, קלוף
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מניחים גיליון של פילו וחותכים לאורכים וחצי.
7
מברשת עם כמה מן השמן שנותר, ואז כפית 2 כפות של תערובת תירס מתוק על גבי כל חצי. מקפלים כל אחד למשולש. חזור עם גיליונות filo הנותרים, שמן (הזמנת כ 1 כף) ותערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
שים את הקורנפלור בקערה קטנה ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך את הדבק דק.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מברישים את הדבק על קצוות המשולש כך שהחותמות מאובטחות. הסמוסה יכולה להיות קפואה בשלב הזה.
10
שים אותם על מגש מרופד בסרט נצמד להקפיא עד המשרד לפני bagging ואיטום.
11
שים את הסמוסה על מגש אפייה. כדי לבשל מיד, מברשת צמרות עם שמן שמור.
ניתן לזווג את סמוסה עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוזה נוצץ Margherita. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.