פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, קמח, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון, פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון, ו פטוצ'יני אלפרדו בהיר עם בייקון.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס בישול נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בעוד פסטה מבשלת, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 4 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר בייקון מחבת, שומר טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
להוסיף שום לטפטופים במחבת; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מפזרים קמח על שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן; לבשל 2 דקות או עד מבעבע מעט עבה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לנמוך. בהדרגה להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים במלח ומזין 1/4 כוס בישול נוזלי.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.