קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פטוצ'יני עם ברוקולי חריף

פטוצ'יני עם ברוקולי חריף
פטוצ'יני עם ברוקולי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, פלפל, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני ברוקולי, ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני עוף ברוקולי.

הוראות

1
במחבת גדולה, טוסט צנוברים על חום מתון, רועד את המחבת מדי פעם, עד האגוזים הם זהובים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה לצלחת.
3
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי בישול פסטה ולנקז את הפטוצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בינתיים, מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת ומוסיפים את הברוקולי. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה על הקרקעית, על 5 דקות. מערבבים את הברוקולי, ולאחר מכן מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית, את השום ואת הפלפל האדום כתוש. העונה ברוקולי עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד השום הוא ריחני, על 1 דקה. כבה את החימום וכסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את הפטוצ ' יני לקערה מחוממת וזורקים עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיף את הברוקולי והפסטה בישול מים ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מפזרים עם צנוברים שמורים והגבינה ומגישים, עובר יותר גבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה