פטוצ'יני עם ברוקולי חריף
פטוצ'יני עם ברוקולי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, פלפל, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני ברוקולי, ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני עוף ברוקולי.
הוראות
במחבת גדולה, טוסט צנוברים על חום מתון, רועד את המחבת מדי פעם, עד האגוזים הם זהובים, על 2 דקות.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי בישול פסטה ולנקז את הפטוצ ' יני.
בינתיים, מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת ומוסיפים את הברוקולי. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה על הקרקעית, על 5 דקות. מערבבים את הברוקולי, ולאחר מכן מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית, את השום ואת הפלפל האדום כתוש. העונה ברוקולי עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד השום הוא ריחני, על 1 דקה. כבה את החימום וכסה.
מעבירים את הפטוצ ' יני לקערה מחוממת וזורקים עם החמאה.
מוסיף את הברוקולי והפסטה בישול מים ולזרוק היטב.
מפזרים עם צנוברים שמורים והגבינה ומגישים, עובר יותר גבינה ליד השולחן.