תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם ירקות גן וירקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 513 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קישואים, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פטוצ'יני עם ירקות חורף וביצה עלומה, פסטה ירקות עם עגבניות, ו ירקות עם עגבניות צהובות ואפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר רותחים, מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. לבשל עד קצת ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצלים, השום והירקות תוך כדי קוצצים אותם, הקישואים, החצילים והפלפל האדום. ירקות העונה עם מלח ועטיפה, לבשל עד מכרז, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ירק
חציל
קישואים
שום
בצל
מלח
5
רק לפני ניקוז הפסטה, להוסיף כ 1 כוס עמילני בישול נוזלי לירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פסטה
6
מסננים את הפסטה ומוסיפים לירקות, זורקים לשלב. מערבבים בזיליקום והגבינה ופלפל שחור קטן, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
ירק
גבינה
באזיל!
פסטה
7
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה ולמעלה עם חסה קרועה.
מרכיבים שתצטרך
חסה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מגישים עם מפזר נוסף של גבינה וטפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית כתית.