פטוצ'יני עם פטריות צדפות, שום מתוק וארוגולה: פטוצ'יני קפריציוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם פטריות צדפות, שום מתוק וארוגולה: פטוצ'יני קפריציוס. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 507 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שום, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו פטוצ'יני עם שלושה עשבים פסטו, כרוב שחור, ופטריות צדפות, צלי בטטה, פטוצ'יני שום ועוף, ו נקניק, עגבניות ופטוצ'יני ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
להסיר מהחום ולהוסיף Cinzano. להחליף את המחבת על המבער, להוסיף את פטריות צדפות וחמאה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד מופחת בחצי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
מלח ופלפל
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מהחום ולשמור על חום.
6
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד למכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
7
ניקוז.
8
מוסיפים את הפסטה החמה לפטריות ומערבבים בעדינות על אש בינונית למשך 1 דקות כדי לצפות את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פסטה
9
הוסף את ארוגולה וזרוק במשך 30 שניות, או עד שנבל.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
10
מעבירים למנה חמה, מפזרים גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
1
תלולית הקמח במרכז לוח עץ גדול. הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את הביצים. באמצעות מזלג, להכות את הביצים יחד ולאחר מכן להתחיל לשלב את הקמח, החל עם השפה הפנימית של הבאר. ככל שאתה להרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן).כאשר חצי מהקמח משולב, הבצק יתחיל להתאחד. התחל ללוש את הבצק, תוך שימוש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שהבצק הוא מסה מלוכדת, הניחו את הבצק בצד וגרדו וזרקו את כל פיסות הבצק המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
2
מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 10 דקות, לאבק את הלוח עם קמח נוסף לפי הצורך. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני השימוש.