פטוצ'יני עם רוטב פלפל אדום שמנת-פטה
פטוצ'יני עם רוטב פלפל אדום שמנת-פטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, שמן זית, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני ברוטב פלפל אדום קלוי, פטוצ'יני ברוטב שמנת, ו פטוצ'יני ברוטב עגבניות שמנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת כבדה על חום בינוני גבוה.
מטגנים בצל ושום עד רך, כ 10 דקות.
מוסיפים פלפלים קלויים וקמח עד מחומם דרך.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מניחים תערובת בקערה של מעבד מזון עם מלאי וכל אבל 2 כפות של פטה. תהליך עד משולב וחלק, על 30 שניות. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה. לזרוק פסטה עם רוטב, הוספת מי פסטה על ידי כף, במידת הצורך. הרוטב צריך להיצמד יפה לפסטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים בין קערות פסטה.
מפזרים פטרוזיליה וגבינת פטה נותרת.