פטוצ'יני פלורנטין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מוצר גבינת שמנת תהליך, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו פטוצ'יני פלורנטין, ביצה פלורנטין, ו פניני פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס מרגרינה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף שום; לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים לתערובת שום; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מעט מעובה. מערבבים גבינת שמנת 1/4 כוס גבינת פרמזן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד גבינות להמס.