פטי נמס עם בצל חרוך
המתכון פטי נמס עם בצל חרוך יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 799 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית כמו גרוייר, חמאה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטי נמס עם בצל צלוי, פטי בגריל נמס עם בצל חנוק, ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום גבוה.
מברשת ומשמן את הסורג הגריל.
בקערה גדולה, באמצעות כף, לא הידיים שלך, לערבב בעדינות יחד צ ' אק סינטה. הפעל את הידיים מתחת למים קרים ולחלק את התערובת לתוך 6 חלקים שווים. לעצב כל מנה לקציצה בערך בגודל ובצורה של פרוסת לחם, להיזהר לא לדחוס את הבשר יותר מדי. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. לעשות שקע במרכז כל קציצה עם האגודל. מקררים את הקציצות עד שהגריל מוכן.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם החמאה.
מניחים את הקציצות, בצד שקוע למעלה, פרוסות בצל על הגריל ישירות מעל האש. לבשל, מפנה פעם אחת, עד הן את הקציצות ואת הבצל הם חרוך יפה משני הצדדים ואת ההמבורגרים מבושלים לטעמך, 4-5 דקות לכל צד עבור בינוני. במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינה ולשים את פרוסות הלחם לאורך קצה הגריל, ולאחר מכן לכסות את הגריל. גריל, הפיכת פרוסות הלחם פעם אחת, עד הגבינה נמסה הלחם קלוי קלות.
מניחים כל המבורגר על פרוסת לחם שיפון קלוי. לזרוק את פרוסות הבצל כדי לשבור את הטבעות, ולחלק באופן שווה בין ההמבורגרים. מעל כל המבורגר עם פרוסה שנייה של לחם קלוי ומגישים בבת אחת.
הגדר גריל לצלייה ישירה על אש גבוהה
צור בשר לקציצות; לקרר עד מוכן גריל
ממיסים חמאה מאשר מברשת על פרוסות לחם
זמן צליה: 8-10 דקותלא לשכוח: לנסות לעצב את קציצות ההמבורגר כדי להתאים את פרוסות הלחם, אבל לא להתמודד עם הבשר יותר מדי (הם לא צריכים להיות מושלמים).
מופיע עם אישור מוויליאמס-סונומה. מאסטר גריל: ארסנל האולטימטיבי של מתכונים גב אל היסודות עבור הגריל. מתכונים מאת פרד תומפסון; תצלומים של ריי קצ ' טוריאן. זכויות יוצרים © 2011 by Weldon Owen, Inc. וויליאמס-סונומה בע " מ.