פטריות ממולאות חזיר ופנקטה עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 30. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו שמן זית, פרמזן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פטריות ממולאות עם שאלוט, תרד ופנצ'טה, פנצ'טה עטוף בשר חזיר ממולא, ו נקניקיות חזיר-פטריות ממולאות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית, מוסיפים את הפנצ ' טה ומניחים את התבנית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהפנצ ' טה מתחילה להיות חומה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש, ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים עד שהבצל רך וארומטי מאוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
בצל
מלח
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מערבבים פנימה את גבעולי הפטריות והרוזמרין ומקפיצים עד שהם נראים חומים ונבולים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוזמרין
שום
5
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהיין מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
יין
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
7
בקערה גדולה שלבו את החזיר, הביצה, הפרמזן ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
חזיר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את תערובת הפטריות שהתקררה ומשלבים היטב. הכינו קציצת בודק קטנה ובשלו אותה כדי לוודא שהתיבול נכון. מתבלים במלח, במידת הצורך. אם המילוי נראה מעט יבש הוסף 1/4 עד 1/2 כוס מים כדי להרטיב את הדברים באמת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
פטריות
מים
מלח
9
ממלאים כל כובע פטריות בנדיבות במילוי. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהמלית מבושלת ומשחימה ופריכה מעל, בערך 7 עד 8 דקות.