פטריות תרד ביצים אפויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ביצים אפויות פטריות-תרד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. צאו לחנות ואספו חלב, לחם תפוחי אדמה, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. נסו ביצים אפויות פטריות תרד איטלקיות, ביצים אפויות עם תרד, פטריות וכרישה, ו תרד פטריות וגבינת עיזים ביצים אפויות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -8 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים להשחים, כ -2 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; ממשיכים בבישול, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות נוספות. מערבבים פנימה את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, כ -2 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית. מסדרים את הלחם בכלי בשכבה אחת כשהשוליים חופפים מעט, ואז כף מעל את תערובת הפטריות-תרד. אם עושים קדימה, מכסים ומקררים למשך הלילה.
כאשר מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס לפצח ביצה על כל חתיכת לחם; מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את החלב באופן שווה מעל ומפזרים את הגבינה.
אופים עד שהחלבונים מתייצבים, 25 עד 30 דקות.