טנדרלוין של בשר בקר בפטריות, חרדל ורוטב יין אדום נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום, פילה בקר עם פטריות-רוטב יין אדום, ו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מפזרים את הפילה במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מניחים את הפילה למחבת לצרוב עד חום זהוב. הפוך את הפילה ולהמשיך לבשל במשך 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר את הפילה לצלחת.
5
הסר את כל אבל 1 1/2 כפות של השומן במחבת ולחזור לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד חום זהוב והנוזל שלהם התאדה.