פילה דג אפוי
פילה דג אפוי מתכון יכול להתבצע בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 170 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. ראש לחנות ולקחת תיבול לימון פלפל, מיץ תפוזים, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פילה דג אפוי, פילה דג אפוי, ו פילה דג אפוי.
הוראות
במחבת טפלון מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בצל ושום עד שהם רכים; מסירים מהאש. מערבבים פנימה פטרוזיליה וקליפת תפוז.
מקום הליבוט ב -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת בצל.
שלב מיצי תפוזים ולימון; יוצקים מעל דגים.
מפזרים מלח ופלפל לימון. מכסים ואופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לפילה דגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.