קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פילה חזיר בגריל

פילה חזיר בגריל
פילה חזיר בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.46 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 631 קלוריות, 94 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 47 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, מלח כשר, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. נסו פילה חזיר בגריל עם אבוקדו-אפרסק סלסה וגוואקמולי עגבניות בגריל, פילה חזיר ממולא מעל כרוב בגריל מטפטף עם ויסקי אפרסק בגריל בורה בלאן, ו פילה חזיר בגריל קריבי עם סלסת אננס בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חתוך את בשר חזיר של כל עודף שומן ועור כסף.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
3
מניחים את גרידת הליים, מיץ הליים, הדבש, המלח ואבקת השום בצנצנת קטנה ומכוסה ומנערים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
דבשדבש
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
4
יוצקים מחצית מתערובת המרינדה לשקית הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר, מוסיפים את פלפל הצ ' יפוטלה ומסתובבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
מרינדהמרינדה
5
מוסיפים את שקדי החזיר לשקית ואוטמים, מסירים כמה שיותר אוויר ומניחים בכלי כדי לתפוס נזילות. משרים במקרר למשך 6 עד 24 שעות, מסובבים את השקית באמצע הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
6
מניחים את המרינדה שנותרה בכלי מכוסה ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
7
מוציאים את השקד מהשקית ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר בזמן הכנת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מוציאים את המרינדה השמורה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
9
מלאו מתנע ארובה גדול בפחם גוש טבעי ואור. ברגע שהפחם אפר ולבן, כ-30 דקות, זרקו את הפחם החם על הסורג הנמוך ביותר של הגריל והתפשטו לשכבה אחידה בעזרת מלקחיים ארוכים במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
10
מניחים את סורג הבישול בחזרה על הגריל ומכסים במכסה; מחממים את הסורג לאש בינונית למשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מברישים את הגריל בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
12
מוציאים את המכרז מהשקית ומניחים במרכז הסורג. מחק שקית עם מרינדה. מכסים ומבשלים 12 עד 15 דקות, הופכים כל 1 1/2 עד 2 דקות, עד שהפילה מגיעה לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
13
מוציאים את הקצף מהגריל ומניחים על חתיכה גדולה של נייר אלומיניום כבד מקופל בקצוות ליצירת סלסלה, ויוצקים על המרינדה השמורה. עוטפים היטב ומנוחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
גרילגריל
14
מוציאים לקרש חיתוך ופורסים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
מקשטים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוטיני קולציון קברנה-מלבק. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
רוטיני קולציון קברנה-מלבק
רוטיני קולציון קברנה-מלבק
אדום אודם עמוק. צמד זנים ממוצא צרפתי מביא לאדום הרמוני ומאוזן: קברנה סוביניון מספק את אופיו המלא, ומלבק מעניק ניואנסים לתערובת עם טאנינים רכים ומתוקים, ומשפר שילוב ייחודי של טעמים וניחוחות פירותיים.