פילה מצופה בגבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס והפחתת יציאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה מצופה גבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס ו הפחתת יציאה. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי בקר חזק, עלי רוזמרין טריים, גבינת עשב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, פילה מצופה בגבינה כחולה, ו פלפל קלוי פילה מיניון עם פורט יוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה בטוחה לתנור להוסיף 1/4 כוס השמן ולקבל את המחבת חמה על אש בינונית נמוכה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
מוסיפים את בצל חתוך לקוביות, שום, גרעינים תירס.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
שום
בצל
4
לטגן יחד עד התירס מרגיש מבושל לנשוך. זה לוקח בערך 5 דקות. אז, להפריש. ודא תפוחי האדמה יבשים מאוד אז, בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עם הנותרים 1/4 כוס שמן העונה אותם עם מלח ופלפל. חשוב כי תפוחי האדמה לקבל ציפוי אפילו נחמד של שמן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
תירס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים אותם על מגש קלייה גדול. למעלה תפוחי האדמה עם תערובת תירס ובצל מוקפץ ומניחים בתנור לבשל. זה צריך לקחת בערך 30 עד 45 דקות (תנורים מסוימים עשויים להזדקק יותר מאחרים). חכה עד ממש לפני ההגשה כדי לערבב עגבניות חתוכות לקוביות עירית קצוצה ולהתפורר בגבינת העז. התאם את התיבול באמצעות מלח ופלפל, לפי הצורך. שמור במקום חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת עיזים
תיבול
תפוח אדמה
עגבנייה
עירית
בצל
תירס
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בסיר גדול להוסיף את השמן, ולטגן את השום ואת הצלי על חום עדין עד שקוף. (אם יש לך קישוטים של בשר, היית מוסיף אותם בשלב זה). מזג את המחבת עם היין, ומוסיפים את מלאי הבשר ואת עשבי התיבול הטריים. אפשר לתערובת זו להפחית. זה יכול לקחת 20 עד 30 דקות (לפעמים יותר) ברתיחה מתגלגלת, חשופה. אתה רוצה שהנוזל יתאדה לכ-1/3 ממה שהתחלת איתו (כדי להגביר את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
מלאי בשר
שאלות
שום
בשר
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
7
הסר מן החום לטאטא את כל המקל של חמאה, ולאפשר לנוח. ממש לפני ציפוי, מסננים את הרוטב דרך chinois (מסננת חרוטית) או כמה cheesecloth - אז אתה יכול להסיר את כל הירקות ועשבי תיבול.
מחממים מחבת סאוט בטוחה לתנור על הכיריים, ומוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את התחתית. מבשלים את הפילה במחבת במשך כ 2 עד 3 דקות בצד 1, ולאחר מכן להפוך אותם ולהמשיך את תהליך הצורב בצד השני במשך 2 עד 3 דקות נוספות. השאר את הפילה באותו מחבת ולחץ על שכבה עבה 1/4 עד 1/2 אינץ ' של תערובת הגבינה הכחולה על כל אחד מהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
10
מניחים את הסטייקים לתנור למשך 6 עד 8 דקות נוספות, בהתאם לעובי הסטייקים. (רק אתה יודע התנור שלך ההעדפה שלך עבור doneness).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר את הסטייקים מהתנור ותן לנוח. (זכור, הבשר ימשיך לבשל עוד 5 דקות בזמן מנוחה).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
קח את תפוחי האדמה חשיש (עכשיו מחומם ומעורב עם עגבניות וגבינה), באמצעות חותך מאפה עגול בקוטר 3 עד 4 אינץ', למלא את חותך עם חשיש במרכז כל צלחת.