קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

פילה מצופה בגבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס והפחתת יציאה

פילה מצופה בגבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס והפחתת יציאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה מצופה גבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס ו הפחתת יציאה. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי בקר חזק, עלי רוזמרין טריים, גבינת עשב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, פילה מצופה בגבינה כחולה, ו פלפל קלוי פילה מיניון עם פורט יוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה בטוחה לתנור להוסיף 1/4 כוס השמן ולקבל את המחבת חמה על אש בינונית נמוכה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מוסיפים את בצל חתוך לקוביות, שום, גרעינים תירס.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
שוםשום
בצלבצל
4
לטגן יחד עד התירס מרגיש מבושל לנשוך. זה לוקח בערך 5 דקות. אז, להפריש. ודא תפוחי האדמה יבשים מאוד אז, בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עם הנותרים 1/4 כוס שמן העונה אותם עם מלח ופלפל. חשוב כי תפוחי האדמה לקבל ציפוי אפילו נחמד של שמן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
תירסתירס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים אותם על מגש קלייה גדול. למעלה תפוחי האדמה עם תערובת תירס ובצל מוקפץ ומניחים בתנור לבשל. זה צריך לקחת בערך 30 עד 45 דקות (תנורים מסוימים עשויים להזדקק יותר מאחרים). חכה עד ממש לפני ההגשה כדי לערבב עגבניות חתוכות לקוביות עירית קצוצה ולהתפורר בגבינת העז. התאם את התיבול באמצעות מלח ופלפל, לפי הצורך. שמור במקום חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
עיריתעירית
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בסיר גדול להוסיף את השמן, ולטגן את השום ואת הצלי על חום עדין עד שקוף. (אם יש לך קישוטים של בשר, היית מוסיף אותם בשלב זה). מזג את המחבת עם היין, ומוסיפים את מלאי הבשר ואת עשבי התיבול הטריים. אפשר לתערובת זו להפחית. זה יכול לקחת 20 עד 30 דקות (לפעמים יותר) ברתיחה מתגלגלת, חשופה. אתה רוצה שהנוזל יתאדה לכ-1/3 ממה שהתחלת איתו (כדי להגביר את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
מלאי בשרמלאי בשר
שאלותשאלות
שוםשום
בשרבשר
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
7
הסר מן החום לטאטא את כל המקל של חמאה, ולאפשר לנוח. ממש לפני ציפוי, מסננים את הרוטב דרך chinois (מסננת חרוטית) או כמה cheesecloth - אז אתה יכול להסיר את כל הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
מקציףמקציף
8
מתבלים את הפילה במלח ופלפל. בקערת ערבוב, להתפורר הגבינה הכחולה לפירורי הלחם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
גבינה כחולהגבינה כחולה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
מחממים מחבת סאוט בטוחה לתנור על הכיריים, ומוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את התחתית. מבשלים את הפילה במחבת במשך כ 2 עד 3 דקות בצד 1, ולאחר מכן להפוך אותם ולהמשיך את תהליך הצורב בצד השני במשך 2 עד 3 דקות נוספות. השאר את הפילה באותו מחבת ולחץ על שכבה עבה 1/4 עד 1/2 אינץ ' של תערובת הגבינה הכחולה על כל אחד מהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
מניחים את הסטייקים לתנור למשך 6 עד 8 דקות נוספות, בהתאם לעובי הסטייקים. (רק אתה יודע התנור שלך ההעדפה שלך עבור doneness).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את הסטייקים מהתנור ותן לנוח. (זכור, הבשר ימשיך לבשל עוד 5 דקות בזמן מנוחה).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
קח את תפוחי האדמה חשיש (עכשיו מחומם ומעורב עם עגבניות וגבינה), באמצעות חותך מאפה עגול בקוטר 3 עד 4 אינץ', למלא את חותך עם חשיש במרכז כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
13
מניחים פילה על גבי, וטפטוף עם רוטב הנמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
יציאהיציאה

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשר חזק או דמי-גלייסמלאי בשר חזק או דמי-גלייס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טנדרלוין, גזוז, קישוטים שמוריםבשר טנדרלוין, גזוז, קישוטים שמורים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזים או גבינת עשב (מומלץ: Boursin)גבינת עיזים או גבינת עשב (מומלץ: Boursin)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרעיני תירס טריים, על 2 אוזניים * * ראה הערה של קוקגרעיני תירס טריים, על 2 אוזניים * * ראה הערה של קוק1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףכף שום קצוץכף שום קצוץ2ציפורןשום קצוץשום קצוץ306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענבים, מחולקשמן זרעי ענבים, מחולק3(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפלפלפל7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 יין פורט1/2 יין פורט454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חתוכים לקוביות - על 4 תפוחי אדמה בינוניים (במקום תפוחי אדמה חתוכים לקוביות על נייר toweling לספוג לחות)תפוחי אדמה חתוכים לקוביות - על 4 תפוחי אדמה בינוניים (במקום תפוחי אדמה חתוכים לקוביות על נייר toweling לספוג לחות)1גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין קצוץ טריעלי רוזמרין קצוץ טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח2קצוץ דק שאלוט, או 1 בצל לבן, קצוץ דקקצוץ דק שאלוט, או 1 בצל לבן, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טרי קצוץ עלי טימיןטרי קצוץ עלי טימין1עגבניות, חתוכות לקוביות, מרכזים הוסרועגבניות, חתוכות לקוביות, מרכזים הוסרו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה לא מלוחהמקל חמאה לא מלוחה