פיצה בגריל פטריות-פסטו
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, פטריות, קרום פיצה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה, פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, ו פיצה פסטו עם ארבע פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
במחבת 8 אינץ', חום 3 כפיות שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות בשמן 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג; העונה עם מלח ופלפל,אם תרצה. תניח בצד.
גזור גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד; ספריי עם ספריי בישול. בצק פתוח; מניחים על נייר מרוסס. לחץ על הבצק עם הידיים כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ'.
מברשת בצק עם הנותרים 1 כפית שמן.
הפוך את הבצק על מתלה הגריל וקלף את נייר הכסף. לגריל גז שני מבערים, במקום בצד לא מחומם. לגריל גז חד פעמי, מניחים על הגריל על אש נמוכה. עבור גריל פחם, במקום מעל מחבת טפטוף ממוקם ליד גחלים בינוניות. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד תחתית הבצק הוא חום זהוב. הפעל בצק; גריל 1 עד 2 דקות יותר או עד לתחתית מוגדר.
בזהירות להסיר את הקרום מן הגריל במקום על נייר.
מורחים קרום עם פסטו; למעלה עם פטריות וגבינה. להחזיר פיצה על נייר כדי גריל מחומם עד בינוני. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד הקרום מבושל היטב גבינה מותכת. למעלה עם בזיליקום, אם תרצה.