פיצה בייקון בצל מקורמל
המתכון קראמל פיצה בצל בייקון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 3923 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 110 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את חמאת התפוחים® musselman ' s, את קרום הפיצה הבלתי עטוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו פיצה בייקון בצל מקורמל, בצל קרמל ופיצת בייקון, ו פיצה תפוחי אדמה, בייקון וקרמל בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
במחבת בינונית או מחבת ברזל יצוק, מחממים שמן זית וממיסים חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל. לזרוק בצל למעייל.
בואו בצל לבשל, בלי לערבב, במשך כ 5 דקות. לאחר 5 דקות, לתת את הבצל מערבבים ולהוסיף קמצוץ של מלח.
בואו בצל לבשל עוד 5-7 דקות, בלי לערבב.
בשלב זה, להסיר מחבת מחום לרגע, ולהוסיף חומץ בלסמי. מערבבים לשלב.
מניחים מחבת בחזרה על חום ולהמשיך לבשל עד בצל הם caramelized ו שבור, על עוד 10 דקות בערך.
הסר מהחום ולהניח בצד עד מוכן לבנות פיצה.
מניחים קרום פיצה בלתי עטוף על גיליון עוגיות או פיצה אבן ואופים במשך 10 דקות.
מורחים באופן שווה חמאת תפוחים על קרום ומפזרים קמצוץ של פתיתי פלפל אדומים על חמאת התפוחים.
מורחים בצל מקורמל על חמאת תפוחים, ואז מפזרים בייקון קצוץ פקאן באופן שווה על הבצל. למעלה עם גבינת גאודה קרועה.
מניחים בתנור (עדיין ב 450 מעלות F) ואופים במשך 8-12 דקות נוספות, או עד גבינה מבעבעת ובראונינג.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך כ 5 דקות לפני חיתוך.
פורסים פיצה ועולים על כל פרוסה עם ארוגולה תינוק טרי לסיום.