קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות23
מגזין

פיצה דיאבולו נקניק

פיצה דיאבולו נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק Diavolo Pizzan. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, עגבניות שרי, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: פיצה דיאבולו נקניק, פיצה דיאבולו נקניק, ו פיצה דיאבולו.

הוראות

1
מיקום מתלה תנור למרכז מחממים עד 450 מעלות F. שמן קל מחבת פיצה ולגלגל את הקרום, דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
2
במחבת גדולה, שמן חום ונקניקיות מטוגנות ופתיתי פלפל אדום עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום, לנקז שומן, מגניב מעט לקצוץ.
4
מוסיפים שום ובצל למחבת ומבשלים כחמש דקות עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים עגבניות שרי, עגבניות שימורים, יין ואורגנו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
עגבניות שריעגבניות שרי
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
ייןיין
6
בואו להתבשל על 20 דקות, ערבוב בעת הצורך, עד עגבניות שרי רכות רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
רוטברוטב
7
מוסיפים פטרוזיליה ונקניקיות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום.
9
פיצה למעלה קרום עם תערובת נקניק, גבינות מגורדות ופרוסות פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
פלפל אדוםפלפל אדום
נקניקנקניק
10
אופים 8-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור, מפזרים עשבי תיבול טריים, לחתוך וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.