קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פיצה עגבניות קלויה ללא גלוטן

פיצה עגבניות קלויה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן עגבניות קלוי פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו פיצה עם קרום, בצלים מקורמלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: פיצה תרד ועגבניות צלויות {ללא גלוטן}, עגבניות ללא גלוטן ופיצה מוצרלה, ו פטריות ופלפל אדום קלוי pizzan על קרום פולנטה ללא גלוטן.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 425ºF. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם טפטוף נדיב של שמן זית. אתה רוצה העגבניות להיות מנצנץ עם שמן זית אבל לא ספוג.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים מעט מלח כשר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4
מורחים את העגבניות על תבנית אפייה מוכנה. צולים עד העגבניות רכות; הקצוות צריכים להיות חום זהוב כהה עם כמה כתמים שחורים. (זמן הצלייה ישתנה בהתאם לעגבניות. תבדוק אותם אחרי 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הסר את העגבניות מהתנור. תשאיר את התנור דולק. באמצעות מרית גדולה, לגרד עגבניות לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אם לא צחצחת את הבצק בשמן זית לפני שנתת לו לעלות, עשה זאת עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
אופים את הקרום במשך 15 עד 18 דקות, עד חום זהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ומניח על מתלה תיל. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
למעלה את הקרום עם בצל קרמל, עגבניות, לבבות ארטישוק, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
10
תחזיר את הפיצה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים עד הגבינה נמסה תוסס. מוצרלה טרי לא באמת חום; לאחר 5 דקות לבדוק את הפיצה. אם הגבינה מותכת, זה נעשה. אם לא, תאפה עוד קצת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולחזור מתלה חוט. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.