פיצה עגבניות קלויה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן עגבניות קלוי פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו פיצה עם קרום, בצלים מקורמלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: פיצה תרד ועגבניות צלויות {ללא גלוטן}, עגבניות ללא גלוטן ופיצה מוצרלה, ו פטריות ופלפל אדום קלוי pizzan על קרום פולנטה ללא גלוטן.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 425ºF. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם טפטוף נדיב של שמן זית. אתה רוצה העגבניות להיות מנצנץ עם שמן זית אבל לא ספוג.
מפזרים מעט מלח כשר וזורקים למעיל.
מורחים את העגבניות על תבנית אפייה מוכנה. צולים עד העגבניות רכות; הקצוות צריכים להיות חום זהוב כהה עם כמה כתמים שחורים. (זמן הצלייה ישתנה בהתאם לעגבניות. תבדוק אותם אחרי 20 דקות.)
הסר את העגבניות מהתנור. תשאיר את התנור דולק. באמצעות מרית גדולה, לגרד עגבניות לתוך קערה קטנה.
אם לא צחצחת את הבצק בשמן זית לפני שנתת לו לעלות, עשה זאת עכשיו.
אופים את הקרום במשך 15 עד 18 דקות, עד חום זהוב קלות.
הסר מהתנור ומניח על מתלה תיל. תשאיר את התנור דולק.
למעלה את הקרום עם בצל קרמל, עגבניות, לבבות ארטישוק, ומוצרלה.
אופים עד הגבינה נמסה תוסס. מוצרלה טרי לא באמת חום; לאחר 5 דקות לבדוק את הפיצה. אם הגבינה מותכת, זה נעשה. אם לא, תאפה עוד קצת.
הסר מהתנור ולחזור מתלה חוט. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.