פיצה עם גבינה כפולה מליל כל הקדושים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן דל פחמימות, דיאט. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 27%. נסו פיצה גבינה עם ציפוי כפול מכושפת, שומר, גבינת עיזים ופיצה עם זיתים בשלים, ו פיצה ממולאת קרום כפול (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום 232°. תרסיס 12 אינץ פיצה עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב ומים חמים עם מזלג עד צורות בצק רך; לנצח במרץ 20 משיכות. מחלקים בצק לשניים. לחץ על מחצית הבצק במחבת פיצה, באמצעות אצבעות טבול בתערובת ביסקוויק; קצה קמצוץ כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
מורחים רוטב פיצה על בצק. בקערה בינונית, מערבבים גבינה ותיבול פיצה; מפזרים רוטב פיצה.
מניחים את הבצק שנותר על פני השטח מאובק עם תערובת ביסקוויק; רול בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 5 פעמים.
מגלגלים בצק למעגל 14 אינץ'. השתמש חותכי עוגיות בצורות ליל כל הקדושים לחתוך צורות מבצק (להשאיר 1 אינץ 'של בצק בין מגזרות ולהשאיר 1 אינץ' של קצה הבצק uncut). מקפלים עיגול בצק לשניים; מניחים על פיצה להתפתח. חותם קצוות.
מניחים גזרי בצק על גבי פיצה אם תרצה בכך.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.